Har du råd til dit liv?

Det er ikke Luksusfælden på TV 3 jeg hentyder til.

Lige i denne sammenhæng er det ligegyldigt, om du har penge nok på kontoen.

Jeg tænker på din energikonto. 

Måske du er små stresset, irritabel og lidt små træls at være sammen med? 

Måske ømmer kroppen sig når du, lidt for træt vågner om morgenen?

Måske har du ikke helt krudt til at gøre det du har lyst til?

Det er ifølge forskningen et tegn på, at du lever sjusket - med dig selv og med din energi.

Vel er der gener og vi er hver især disponeret for forskellige sygdomme...... 

Men - når alt kommer til alt, så er det vores livstil og de valg vi træffer, som har den største indflydelse på, hvor godt vores krop og sind kan takle det vi møder i livet.

Det ved jeg om nogen - med det sygdomsforløb jeg har været igennem.

Nogle synes det er en fantastisk viden, andre føler det som et tungt åg, fordi så er det jo vores eget ansvar. 

Men kæreste menneske - det er jo når vi begriber vores ansvar, når vi selv tager skeen i egen hånd, at vi mærker magten over vores eget liv. 

Tænk på hvor powerfulde vi er ⭐️

Men hvordan måler man, hvordan det står til på energikontoen?

Mikrobiolog Bruce Tainio blev allerede i 60´erne optaget af planternes næringsenergi. Kvaliteten af planten kunne man også sige.

Han udviklede en monitor som kunne måle frekvensen, i de ting vi spiser og omgiver os med – men også frekvensen i mennesket. Den kunne måle vores næringsværdi. 

Skrmbillede 2021-08-10 kl 134232png

Hvad er frekvens?

Kort fortalt så har alt levende en frekvens - en bevægelse, en bølge - en hastighed.

Det vil sige at du, jeg, planterne og alt andet levende, er en masse som påvirker hinanden med vores svingninger.

En syg krop er altid under 60 MHz. Kroppen er belastet - vi føler det typisk som lav energi.

Kroppen er en fantastisk fabrik som konstant arbejder på at holde balance, uanset hvad vi byder den. Men der er en grænse. Den er jeg sikker på du kender og har mærket.

Problemet opstår, når vi vedvarende udsætter vores krop for påvirkning med negativ frekvens – så er der logisk nok ikke overskud indeni. Immunforsvaret har travlt med at hjælpe de celler som er i problemer. Helt naturligt har det betydning, hvilken frekvens vores krop havde, inden vi blev påvirket af en virus, svampinfektion eller bakterier.

Så – hvad påvirker vores frekvens negativt?

Kaffen, cremer, parfumer, shampoo, vaskemiddel, færdigretter, cigaretter, vin, kage, forurening i luften, de negative tanker, stress, søvnmangel, dårlige relationer og meget andet.

IKKE specielt humørløftende information.

Hvis du som jeg, vil leve med lidt hurtig mad hist og pist, et glas rødvin til maden og "kommer til" at udsætte dig for stress i perioder, så må du finde veje til at balancere dit liv.

Det er kun dit ansvar makker!

Så hvad gør vi?

Bruce Tainios undersøgelser viste, at planters udtræk var det, som mest overbevisende kunne påvirke vores krop til balance. Det er det som vi i dag kalder essentielle olier.

Han fandt, at olierne har en frekvens mellem 52-320 MHz. En frekvens som vi bliver puffet med når vi indtager, inhalerer eller smører os med olierne.

Jeg elsker, at det er naturen som hjælper os bedst og de essentielle olier er potente.

15 ml lavendelolie indeholder næsten 1,5 kg lavendelblomster.

Lavendel har været brugt i tusinder af år. Terpenerne er celleberoligende - bruges til rifter, brandsår, ængstelighed, stress (der findes mere end 500 publicerede studier) - og boede du i Frankrig ville de såmænd anbefale det på apoteket. 

Det mest fantastiske er, at en dråbe er nok til at skubbe til din frekvens, der er ingen bivirkninger - og endnu bedre - én dosis lavendel koster ca 5 ører.

Alternativt eller naturligt?

Jeg undrer mig over, at vi i den vestlige verden omtaler naturens produkter som det “alternative” og medicinen som er kemisk fremstillet, som det “naturlige” valg.

En dråbe koncentreret natur – helt enkelt – det er hvad der skal til for at skubbe til din frekvens. Skubbe til kroppens balance og overskud. 

Hvilken olie…. er så spørgsmålet. Det er det jeg efterhånden er blevet ret skarp til.

Nogle gange har vi brug for terpener som skaber ro - andre gange er behovet, et spark bagi eller et kærligt pust i øret.

Jeg vil gerne sende en lille hilsen til dig som dyttede og råbte af mig i går og lavede de fineste håndtegn. Pas på! Det er dyrt at være sur ;) 

Har du hovedpine oveni – så må du hellere få gang i grøntsagerne fra den økologiske hylde i supermarkedet, bede en bøn eller meditere inden sengetid – måske du så, er ved at finde balancen igen.

Ellers kære medmenneske – så dryp en god lavendelolie på hovedpuden eller i nakken og få nogen til at kysse dig på kinden.

Husk – det var sådan man gjorde for 7000 år siden – og dengang virkede det også.

Kærligst Nicooline Flor 


Mere viden og hjælp

Olierne kan du læse mere om her på min hjemmeside https://nicoolineflor.com/olier/hvad-er-essentielle-olier 

Du kan også søge medlemsskab i gruppen "En dråbe - helt enkelt" på Facebook hvor der løbende er undervisning og erfaringsdeling omkring bruger af olierne.

Hvis du ønsker en 1/2 times gratis personlig samtale om olierne og dine eventuelle udfordring - så skriv en mail til nicoolineflor@gmail.com så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Hvis du blev nysgerrig på Tainio - så https://www.tainio.com/about/


Skrmbillede 2021-08-10 kl 145926png